Головне

"Зеніт" не приймає "адекватну" пропозицію "Арсеналу"?

24.01.2009 10:25 432 0
Футболіст петербурзького "Зеніта" Андрєй Аршавін може стати гравцем лондонського "Арсеналу" протягом суботи, 24 січня. Англійський клуб запропонував пітерцям 15 мільйонів фунтів за схемою 12+3 за форварда, сам Аршавін назвав суму "адекватною".

За словами генерального директора "Зеніта" Максим Мітрофанова, петербурзький клуб запропонував "Арсеналу" ще один варіант операції.

У цій пропозиції "Зеніт" висловив готовність надати лондонцям ще гнучкішу схему виплат за форварда але навзамін все ж сподівається на збільшення трансферної суми.

"Якщо "Арсенал" не прийме і цю нашу пропозицію, то Аршавін в цей клуб проданий не буде. У будь-якому випадку це вирішиться до вечора суботи", - підкреслив Мітрофанов.

"Проте, Аршавін все ж може опинитися в Англії. Ним цікавляться ще декілька клубів, які офіційної пропозиції нам доки не робили, але зробити її готові", - додав представник російського клубу.

"Арсенал" наполягає на виплаті 12 мільйонів фунтів одразу та ще трьох мільйонів у вигляді бонусів, які залежать від ігрового часу Аршавіна.

"Я можу лише чекати, як вирішиться ситуація. Про пропозицію "Арсеналу" за схемою 12+3 мільйона фунтів знаю і вважаю, що за нинішнім станом ринку вона більш ніж адекватна. Але вирішую, на жаль, не я", - наводить слова гравця "СЭ".  

Коментарі ()