Головне

Нінковіч приступає до бігової підготовки

15.01.2009 10:20 448 0
Півзахисник київського "Динамо" Мілош Нінковіч проходить реабілітацію після травми у басейні і збирається приступити до бігової підготовки.

Про це розповів сам футболіст у коментарі офіційному сайту "Динамо".

"Зараз почуваю себе добре, відновлення пройшло нормально. Я був у Бєлграді півтора місяці, весь час займався в тренажерному залі, проходив фізіотерапію", - розповів футболіст, якому зробили операцію після пошкодження на одному з тренувань.

"Три дні тому зробив контрольний знімок, лікарі сказали, що все гаразд, і мені вже можна бігати. Цим і займуся в Іспанії, а зараз поки обмежуюся заняттями в басейні", - додав гравець.

За слова сербського легіонера, нога його більше не турбує. "Коли сам пробую пробігти декілька метрів, жодного дискомфорту не відчуваю, чому я дуже радий".

"Думаю, якщо добре попрацюю з Вінченцо Пінколіні і Борисом Пайреком, хаа декілька днів тренуватимуся у загальній групі", - додав хавбек "Динамо".

"Дуже скучив і за футболом, і за хлопцями. Навіть у Сербії, коли друзі грали в міні-футбол, дуже хотілося до них приєднатися хоч би на 5-10 хвилин. Доводилося стримувати себе з останніх сил. Якщо із здоров'ям буде все гаразд, покажу на полі, наскільки скучив по грі", - розповів футболіст.

Коментарі ()