Головне

Рінкон: "У мене велике бажання знову грати за "Динамо"

12.01.2009 17:29 425 0

Бразильський нападник Діого Рінкон, який після річної паузи повернувся до "Динамо", заявив, що знову має бажання грати за київський клуб.

"У мене велике бажання знову грати в "Динамо", як це було впродовж п'яти попередніх років. Поставив перед собою мету - закріпитися в основному складі. Хоча розумію, наскільки непросто це буде зробити. Зараз для мене головне повернути ігрові кондиції, відчути ігровий ритм і впевненість у собі. Перший час займатимуся за індивідуальною програмою і скидатиму зайві кілограми, які з'явилися за час відпустки. Моя оптимальна ігрова вага 86, буду намагатися повернути її найближчими тижнями", - цитує гравця офіційний сайт киян.

За словами бразильця, він відчуває себе нормально і може працювати у групі, але тренер Юрій Сьомін поки не підпускає.

"Незважаючи на травми, минулого року були й позитивні моменти. До операції регулярно грав у складі "Корінтіанса" в чемпіонаті штату і Кубку Бразилії. Гадаю, вчинив правильно, що поїхав до Бразилії. За п'ять із половиною років у "Динамо" накопичилася велика втома, було складно знаходити мотивацію. Не потрапляння до Ліги чемпіонів, а потім погані результати в ній, позначалися на моєму психологічному стані. Набридла одноманітність, віддаленість від дома. Хотів відволіктися, змінити клуб і обстановку. Зараз, сподіваюся, всі проблеми позаду. Хочу продовжити кар'єру в Києві та грати у футбол у складі "Динамо".

Коментарі ()