Головне

Луцька "Волинь" вийшла з відпустки

12.01.2009 15:09 400 0

У суботу 10 січня футболісти "Волині" після півторамісячної відпустки зібралися в Луцьку, де команда розпочинає зимовий підготовчий період. Після проходження медогляду тренерський штаб волинян запланував проведення двосторонньої зустрічі, котра відбулася у неділю на полі навчально-тренувальної бази у Дачному.

Гравці були розподілені на дві команди - "жовтих" та "зелених". До числа перших увійшли футболісти "основи" луцького клубу, а до "зелених" - новачки, котрі прибули на перегляд, гравці "Волині", які повернулися в команду з оренди в інших клубах та кілька дублерів. Двосторонка видалась доволі результативною і вже після першого тайму рахунок був 2:2.

Цікаво, що за "жовтих" відзначилися п'ятнадцятирічний Олександр Марковець та шістнадцятирічний півзахисник Сергій Подригуля, яких Віталій Кварцяний включив до "основи". Після відпочинку гра проходила не менш результативно, але завершилася таки на користь "жовтих" - 6:4. По два голи на свій рахунок записали Максим Лісовий та Юрій Кудінов. Відзначимо, що у складі "зелених" хет-триком відзначився один з потенційних новачків, прізвище якого не називається.

13-го січня "Волинь" виїжджає на свій перший тренувальний збір до Ялти, котрий триватиме до 28 січня.

Щодо змін у складі команди, то наразі відомо, що статус вільних агентів отримали півзахисники Юрій Войтович та Микола Лапко, а також молдовський нападник Олег Хромцов. Імена новачків "Волині" поки не повідомляються, оскільки дане питання вирішуватиметься тренерським штабом після проходження командою першого збору.

fc.volyn.net

Коментарі ()