Головне

Сергій Кравченко: "У Полтаві не побачиш такої великої уваги збоку преси"

12.01.2009 09:37 599 0

Перед відкритим тренуванням із журналістами поспілкувалися новачки київського "Динамо". Асистент головного тренера Борис Ігнатьєв розповів про чинники, що вплинули на його рішення приїхати працювати до Києва:

- Людина завжди шукає, де йому комфортно, - говорить Борис Петрович. - Гадаю, в "Динамо" мені буде комфортно через дві обставини. По-перше, мене запросив Юрій Павлович Сьомін, а ми із ним в житті і друзі, і колеги, оскільки багато років працювали разом у різних іпостасях і в збірній, і в "Локомотиві", і в "Динамо". Крім того, я прийшов до іменитого клубу з великими традиціями, де працював, не побоюся цього гучного слова, мій вчитель Валерій Васильович Лобановський. Я також знаю, що перед "Динамо" стоять великі завдання, тут високий рівень організації футбольного господарства. Все взяте разом дало мені можливість із великим задоволенням ухвалити таке важливе життєве рішення.

Екс-півзахисник "Ворскли" Сергій Кравченко поділився враженнями про свої перші дні в "Динамо":

- Я дуже радий, що потрапив до такої команди, як "Динамо". Але мені б хотілося не тільки тут опинитися, але і грати. Зроблю для цього все можливе.

- Які враження від нової команди, бази, першого тренування?

- Все блискуче, потихеньку входжу в колектив. Багато хлопців давно знаю, а на базі бував раніше у складі національної збірної. Тому із адаптацією, гадаю, проблем не буде.

- В чому ви, в першу чергу, відчули різницю між "Ворсклою" та "Динамо"?

- "Динамо" є "Динамо", не в образу "Ворсклі" буде сказано. В Полтаві не побачиш такої великої уваги збоку преси. А все інше вирішується на полі.

- Ви вже вивчали майбутнього суперника в Кубку УЄФА - "Валенсію"?

- Ні, матчі іспанців ми не дивилися. Ще зарано, адже за місяць до нашого поєдинку багато чого може змінитися. Вчора дивився їхній поєдинок із "Вільярреалом" і можу сказати, що "Валенсія" справила хороше враження. Це дуже сильна команда.

- Ви будете грати під 14-м номером. Знаєте, в кого він був раніше?

- Так, спочатку в Андрія Гусина, а потім у Руслана Ротаня.

- Чому обрали саме його?

- Мені подобається цей номер, я під ним грав ще у "Ворсклі". Хоча мені пропонували також 8-ий та 9-ий, які на той момент були вільними. Я обрав 14-й: він приніс мені успіх в Полтаві, тепер, сподіваюся, так само буде і в "Динамо".

Коментарі ()