Головне

Шевченко залишиться в "Мілані" і не збирається повертатися в Лондон

10.01.2009 16:39 315 0
Український форвард Андрій Шевченко не думає про перехід у "Сампдорію", про можливості якого повідомило італійське телебачення з посиланням на джерело в клубі з Генуї, і 100% залишиться до кінця сезону в "Мілані".

Завтра ввечері Шевченко розпочне матч серії А проти "Роми" на лаві запасних, однак навіть той факт, що йому рідко знаходиться місце в стартовому складі "Мілана", не бентежить гравця збірної України: він хоче залишитися в міланськом клубі і на майбутній сезон, не маючи бажання повертатися в Лондон або переходити в інший італійський клуб, повідомляє sportbox.ru.

Рішення про те, чи збереже "Мілан" Шевченко на сезон 2009-10, буде прийнято керівництвом клуба навесні.

Багато чого буде залежати від того, чи захоче "Мілан" придбати ще одного (крім уже купленого бразильця Тіагу Сільви) гравця з країн, що не входять у Європейський Союз. Якщо захоче, то першим кандидатом на розставання з "Міланом" стане саме Шевченко.

Справа в тім, що за італійськими футбольними законами клуб серії А має право заявити двох нових легіонерів із країн поза Євросоюзом тільки в тому випадку, якщо розстанеться з двома такими ж легіонерами, що вже є в складі.

Тіагу Сілва буде заявлений влітку за "Мілан" замість молодого уругвайця Віудеса, якому підшукують нову команду. А от другий потенційний новачок-легіонер може позбавити місця в складі саме українця Шевченка.

Коментарі ()