Головне

Суркіс: "Можемо створити свій Кубок каналу"

24.12.2008 19:45 492 0

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс висловив невдоволення тим, що Кубок Першого каналу скасовано.

"Новину про скасування Кубку Першого каналу сприйняв з великим обуренням. Вважаю, що таким чином виявляється неповага до українських клубів. Спочатку до нас зверталися з проханням відмовитися від призового фонду в мільйон доларів, на що ми, звичайно, дали добро. Впевнений, так само зробили і три інших наших клуби".

За словами Суркіса, чотири президенти українських клубів цілком спроможні люди, щоб самостійно провести подібний турнір.

"І в цьому ми не потребуємо чиєї-небудь допомоги. Надалі ми це обговоримо і, можливо, так і зробимо. Ініціатива буде нашою, а турнір назвемо не Кубок Першого Каналу, а, наприклад, Кубок Інтеру, ТЕТу або ТРК "Україна". Такий турнір можна проводити також влітку і запросити російські команди - ЦСКА, "Спартак", "Зеніт" та інших".

Також президент київського клубу відмітив, що листа з вибаченням про скасування КПК "Динамо" досі не отримало.

"Так не робиться і "Динамо" такого ставлення не заслуговує. Якщо "Зеніту" не цікавий призовий фонд, знайдуться інші гідні команди, щоб його замінити. І те, що цей клуб виграв Кубок УЄФА, не дає йому права зі зневагою ставитися до інших команд", - наводить слова Суркіса офіційний сайт київського "Динамо".

Коментарі ()