Головне

Кубок РДЖ скасований через фінансову кризу

24.12.2008 15:16 349 0

У 2009 році не проводитиметься міжнародний футбольний турнір Кубок РЖД. Московський "Локомотив" відмовився від проведення цього змагання через фінансову кризу і скорочення клубного бюджету, повідомляє lenta.ru з посиланням на телеканал "Спорт".

Кубок РЖД проводився двічі - в 2007 і 2008 роках. Учасниками турніру були найсильніші клуби Європи. Передбачалося, що турнір проводитиметься щорічно в серпні на честь Дня залізничника.

У 2007 році переможцем Кубка РЖД став голландський ПСВ, який у фіналі обіграв мадридський "Реал". "Локомотив" посів останнє, четверте місце, поступившись в матчі за третє місце італійському "Мілану".

У 2008 році турнір виграла іспанська "Севілья". У фіналі севільці обіграли "Локомотив". У грі за третє місце лондонський "Челсі" виявився сильнішим за "Мілан".

Кубок РЖД - вже другий серйозний комерційний турнір, від проведення якого в 2009 році було вирішено відмовитися. Раніше стало відомо про скасування Кубку Першого каналу, який мав пройти в Ізраїлі наприкінці січня - початку лютого 2009 року.

Коментарі ()