Головне

Воронін: "Герті" потрібно більше кваліфікованих футболістів

24.12.2008 12:40 316 0
Андрій Воронін, нападник берлінської "Герти", вважає, що команді треба більше кваліфікованих гравців, щоб боротися за чемпіонство та для виступів у Лізі Чемпіонів.

"Я сподіваюся, що слова тренера і менеджерів клубу про плани на сезон відповідають дійсності. Вони хочуть розвинути свій успіх в Берліні. Початок був хорошим. Якщо я зможу залишитися в Берліні наступного року, то зроблю все для того, щоб "Герта" в найближчому майбутньому стала топ-клубом", - сказав українець в інтерв'ю "Sport Bild".

"Мені здається правильним, що тренер і хлопці цього хочуть, прагнуть до цього. Потихеньку все налагодиться. У футболі немало залежить від успіху. Але для виступу у Лізі чемпіонів нам потрібні ще кваліфіковані футболісти. У тому числі і на лавку запасних", - додав Воронін.

"Я можу сказати, що у мене більше досвіду, ніж у більшості наших гравців - зокрема досвіду міжнародного. Я грав на чемпіонаті світу, в Лізі чемпіонів, в Англії і так далі. Отже я можу їм допомогти. Коли я був молодим гравцем, я часто ставив собі питання, що таке досвід. Тепер я знаю відповідь. Перестаєш квапитися, бачиш гру інакше. Інколи трохи підвищуєш темп, інколи уповільнюєшся", - підсумував футболіст.

Коментарі ()