Головне

ФФУ: юнацька збірна має стати призером Євро-2009

24.12.2008 11:30 474 0
Українським футболістам поставлено завдання увійти до трійки кращих команд чемпіонату Європи з футболу серед юнаків Євро-2009.

Про це заявив 23 грудня в Донецьку на засіданні обласного оргкомітету з підготовки і проведення чемпіонату Європи з футболу Євро-2009 серед юнаків перший віце-президент Федерації футболу України Олександр Бандурко.

"Наше завдання увійти до трійки сильних і боротися за перше місце", - сказав він.

За словами Бандурка, "зараз створюється спеціальна навчально-тренувальна програма для юнацької збірної, розраховуються матчі".

Він зазначив, що "всі спаринги, які будуть у Франції, Португалії, Голландії, де гратимуть хлопці, все це оплачує Федерація футболу України за свої кошти, тобто ця команда готується тільки за рахунок коштів Федерації футболу".

Бандурко зазначив, що нинішня економічна криза "вплинула, але ми прагнемо так мінімізувати свої витрати, побудувати так програму, щоб вона була і економною, але водночас, щоб ми могли підготувати своїх учасників".

Віце-президент ФФУ також повідомив, що гравці юнацької збірної, "всі ці хлопці, 19-річні, всі вони працюють за контрактами у клубів, а ми виходить їх беремо, за свої гроші готуємо, показуємо всій Європі і передаємо назад до клубу".

euro-2012.unian.net  

Коментарі ()