Головне

Трансферна вартість гравців "Динамо" зросла у декілька разів

22.12.2008 17:44 378 0
Завдяки своїм успішним виступам за збірну України, яка знову повернулася у Топ-15 збірних світу, і київського "Динамо", що зуміло вперше за чотири роки посісти не останнє місце у групі Ліги чемпіонів, трансферна вартість форварда клубу Артема Мілевського, захисника Тараса Михалика і півзахисника Олександра Алієва суттєво зросла.

Згідно з оцінками авторитетного німецького порталу transfermarkt.de, ще у вересні Мілевський оцінювався у 3,5 млн. євро, Михалик - в 2,75, а Алієв - в 0,8 млн., то тепер їх вартість складає 6 млн. в Мілевського, 3 - у Михалика і 3,5 в Алієва.

Також зросла вартість й інших футболістів "Динамо". Так, Ісмаель Бангура, не зважаючи на непереконливі виступи у Лізі чемпіонів (при цьому, він є кращим бомбардиром чемпіонату України), тепер оцінюється не у 7 млн., а в 8,5 млн. євро. Він найдорожчий серед всіх гравців "Динамо".

Станіслав Богуш, якого придбали влітку, відмінно провів першу частину сезону, що відобразилося на вартості - 3 млн. євро. Два інших новачка клубу - Бетао і Огнен Вукоєвіч оцінюються в 3,250 і 6 млн. відповідно. 

А ось Олександр Шовковський і Максим Шацьких, які влітку коштували 3 і 4 млн., але за півроку дуже рідко потрапляли до стартового складу, тепер оцінюються в 1,5 і 3 млн. євро відповідно. 

Загальна ж вартість гравців "Динамо" (30 футболістів) складає 82,550 млн. євро.

Нагадаємо, керівництво "Динамо" має намір придбати в зимове міжсезоння центрального захисника і нападника.

liga.net з посиланням на newsru.ua

Коментарі ()