Головне

"Шахтар" полегшено видихнув, коли назвали "Мілан"

20.12.2008 15:49 420 0
"Шахтар" полегшено видихнув, коли назвали "Мілан"
Генеральний секретар "Шахтаря" Олександр Черкасов прокоментував результати жеребкування 1/16 Кубку УЄФА:

"Тоттенхем" - команда приблизно того ж рівня, що і "Шахтар". А у таблиці коефіцієнтів УЄФА ми навіть трохи вище. Зрозуміло, це не один з англійських грандів, але рівень середняків Прем'єр-ліги всі чудово знають. Як би там не було, потрібно грати на перемогу.

На жеребкуванні ми сиділи поряд з представниками "Динамо". Перед її початком поспілкувалися з Резо Чохонелідзе і зійшлися на думці, що менше за все хотілося б зустрітися з "Міланом", "Валенсією" і "Штутгартом". Тому після того, як киянам дісталися іспанці, з нашого боку було вже нетактовно цікавитися їх реакцією на жереб.

Чомусь і у мене, і у Сергія Палкіна була упевненість, що "Мілан" нам не випаде. І тому досить спокійно відреагували на оголошення про те, що "потрапив" під нього "Вердер". А взагалі ж, у цей момент по залу пролунав дружній видих полегшення. Наче ніхто не дихав з самого початку жеребкування. Але це і природно, "Мілан" - головний фаворит Кубка УЄФА.

Про другий етап поки що ніхто не думає. Хоча ми після жеребкування підійшли до представників ЦСКА, обмінялися жартами, мовляв, зустрінемося у березні в Москві і в Донецьку. Як кажуть, про всяк випадок".

Нагадаємо, у торішньому розіграші Ліги Чемпіонів "Шахтар" двічі поступився італійському клубу із розгромним рахунком: 1:4 на виїзді і 0:3 вдома.

За матеріалами газети "Сегодня"

Коментарі ()