Головне

Галлас і Бендтнер залишать "Арсенал" через конфлікти з Венгером

12.12.2008 12:47 386 0
Після конфліктних ситуацій у команді Арсен Венгер вирішив ужити заходів стосовно деяких гравців. Це, насамперед, стосується Галласа і Бендтнера, що, швидше за все, залишать команду вже в січні, повідомляє goal.com. 

За інформацією британського таблоіда Times, Арсен Венгер більше не має наміру затримувати в команді Галласа і Бендтнера, і хоче, щоб гравці залишили команду в найближче трансферне вікно. Хоча багато фахівців сумніваються, що саме ці два гравці стали причиною всіх проблем "Арсеналу" у цьому сезоні.

Безперечним залишається факт, що поведінка гравців залишала бажати кращого. Ніколас постійно конфліктував з Адебайором, що є його прямим конкурентом за місце в основному складі команди. А Галлас, будучи капітаном команди, виніс з роздягальні на загальний огляд те, що звичайно залишається усередині футбольного колективу. Арсен Венгер вирішив, що така поведінка не гідна і вирішив позбавити Галласа капітанської пов'язки.

Зараз Венгер має намір виставити гравців на трансфер. За інформацією англійської преси, у послугах Галласа зацікавлені "Ювентус", "Мілан" і "ПСЖ", а от Бендтнер, швидше за все, опинитися у "Вест Бромвічу".

Коментарі ()