Головне

Чернату не вистачає ігрової практики - Сьомін

12.12.2008 09:45 468 0
Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін хотів би в усіх матчах групового турніру Ліги Чемпіонів зіграти у два нападники, але завадила травма Мілевського. Про це наставник "біло-синіх" розповів в інтерв'ю "Спорт-Экпресс".

"Якби Мілевський не опинився на початку групового турніру в лазареті, ми б у всіх матчах Ліги грали з двома нападниками", - повідомив російський фахівець.

"З "Фенербахче" ми не могли розраховувати на дискваліфікованого Алієва, який скористався паузою, щоб відправитися до Бельгії на операцію пахових кілець. Це людина, яка хоче грати: він правильно прикинув, що відновитися встигне до середини січня, коли ми почнемо перший після відпустки збір. Не міг зіграти з турками і Ель-Каддурі", - додав Сьомін.

"Ми планували, що Чернат проведе лише один тайм, оскільки йому поки не вистачає ігрової практики. Крім того, напередодні він переніс серйозне отруєння, через яке не поїхав до Маріуполя на матч з "Іллічівцем". В той же час Асатіані, яки замінив після перерви Черната, добре увійшов до гри і виглядав прекрасно", - підсумував тренер "Динамо".

Коментарі ()