Головне

Олійник: Дублем "Динамо" я наївся

11.12.2008 14:57 506 0
Денис Олейник, який уклав з харківським "Металістом" контракт на чотири роки, не розуміє позиції керівництва свого колишнього клубу щодо власної молоді.

"Сьомін і гендиректор клубу Чохонелідзе говорили, що шанс заявити про себе обов'язково буде. Але поступово все зійшло нанівець, і я почав грати за дубль", - сказав футболіст.

"Ніхто з динамівської молоді не залучався до роботи з першою командою. Для усіх нас це було незрозуміло і неприємно", - наголосив Олійник.

"Дублем "Динамо" я наївся. У мене буде особливий настрій в іграх проти "Динамо", - наводить слова півзахисника 24UA.

За словами гравця, усі переговори з харківським клубом вів агент. "Але я знаю, що "Металіст" пильно стежив за мною два-трі місяці. А звернули на мене увагу, швидше за все, після голу у ворота харків'ян у футболці "Динамо", коли в останньому матчі минулого сезону ми зіграли на виїзді внічию 2:2", - додав хавбек.

"У грі з "Металістом", вийшовши на заміну, не лише забив, але і голевий пас віддав. Навіть не знаю, що ще потрібно було зробити, щоб зарекомендувати себе", - Олійник.

Як повідомив футболіст, президент і генеральний директор "Металіста" розраховують на нього.

"Коли щось не так - це відчувається. На гру з "Бенфікой" я не заявлений, але швидше за все полечу з командою до Португалії, якраз познайомлюся зі всіма. А то з гравців основи знаю лише Фоміна - познайомилися в молодіжній збірній", - додав Денис.

Коментарі ()