Головне

Суркіс: "Динамо" не буде платити за Алієва

11.12.2008 13:19 429 0
"Динамо" не буде оплачувати можливий штраф Олександра Алієва, який УЄФА може накласти на футболіста за його поведінку у матчі з "Арсеналом".

Про це повідомив президент київського клубу Ігор Суркіс після перемоги над стамбульським "Фенербахче".

"Алієв - сполучна ланка між нападниками, наш плеймейкер, але йому також потрібно переглянути своє ставлення до футболу", - наводить слова Суркіса-молодшого прес-служба "Динамо".

"Після матчу з "Арсеналом" багато писали про те, що його покарають або оштрафують, але ніхто цього робити не буде. Він сам себе покарав тим, що не грав, що не отримає премію", - додав він.

За словами Суркіса, якщо з приводу Алієва будуть грошові санкції з боку УЄФА, футболісту доведеться  розщедритися, адже "Динамо" не буде за нього платити.

Суркіс: "Емоції є у всіх, у тому числі і у мене. Коли ми програли "Порту", я ледь не розбив скло в ложі. Але вони мають швидко минати, а нам необхідно залишатися професіоналами".

На його думку, після вилучення Алієву було абсолютно не обов'язково ламати двері в роздягальні "Арсенала".

"Зараз Алієв поїхав на операцію. Сподіватимемося, що вона пройшла вдало, і в наступному сезоні він нам допоможе. Думаю, вже 10-го січня Сашко приступить до повноцінних пробіжок, і цілком ймовірно, що ми його побачимо у складі команди на Кубку Першого Каналу. Хоча, конкуренція на його місце буде жорстока", - додав президент клубу.

Також Суркіс прокоментував гру Флоріна Черната, який вийшов на позицію Алієва:

"На жаль, Чернат у гру не потрапив. Він якісний, хороший футболіст, але без ігрової практики це важко зробити".

Коментарі ()