Головне

Богуш: Таке враження, наче поле синтетичне

11.12.2008 12:24 401 0
Голкіпер київського "Динамо" Станіслав Богуш вважає, що у матчі з "Фенербахче" команда виклалася на сто відсотків.

"У такій грі не можна було допустити тих безглуздих помилок, які ми допускали в попередніх матчах, і ми з цим впоралися", - сказав воротар.

"Ми з хлопцями домовилися зберігати концентрацію від початку до кінця матчу. Поєдинок з "Фенербахче" - останній, тому найважливіший. Всі хлопці прониклися цим відчуттям і зіграли гранично зібрано. Кожен повинен був реалізувати себе на 100%, і, думаю, більшості хлопців це вдалося", - наголосив Богуш.

"Ніхто нам не говорив грати на утримання. Навпаки - ми не мали зменшувати оберти, у нас був настрій грати в тому ж ключі", - додав футболіст.  

За його словами, на тактика другий тайм змінилася після того, як Сьомін випустив Асатіані на допомогу Вукоєвічу. "Ми розуміли, що нас влаштує і нічия, але про неї ніхто навіть не хотів думати".

Богуш: "У турків сильна команда. Але, чесно кажучи, вони мало атакували, як для команди, якій потрібна була лише перемога. Не знаю, з чим це пов'язано. Чекав від них більшого".

На думку футболіста, ґрунт поля був м'яким, але трава на повітрі підмерзнула. "Тому і ноги ковзали, і м'яч був слизьким. Таке враження, ніби поле синтетичне", - наводить слова голкіпера сайт "Динамо".
Коментарі ()