Головне

Ігор Суркіс: Поповнення "Динамо" залежить від Сьоміна

11.12.2008 10:22 351 0
Ігор Суркіс, президент київського "Динамо", вважає прерогативою головного тренера приймати рішення щодо необхідності придбання нових футболістів. Про це він сказав в інтерв'ю прес-службі клубу.

"Якщо виникне необхідність, кимось посилимося. Це вирішуватиме головний тренер. Юрій Павлович 11-го грудня зустрінеться з нашою селекційною службою", - сказав Суркіс після матчу з "Фенербахче".

"Не забувайте, що у нас є поповнення в особі Сергія Кравченка, плюс відновляться травмовані", - додав власник клубу.

Суркіс: "Зараз найголовнішим є збереження в команді хорошого мікроклімату, а не знову купівля 3- 4 футболістів, щоб почалося те ж саме, що і кілька років тому, коли одні грають, а ті, хто не грає - невдоволені".

На його думку, "треба діяти за принципом: "Хто сильніше, той і виходить на поле".

"У нас є талановита молодь, до якої я зараховую Кравця, Ярмоленка і Зозулю. Ці хлопці повинні продовжувати грати і прогресувати, тоді і решта молоді з команд Калитвинцева і Мунтяна прагнутиме довести, що вони не гірші", - наголосив президент "Динамо".

Прокоментував Суркіс і пропозиції від інших клубів щодо гравців "Динамо":

"На даний момент по жодному нашому футболісту пропозицій немає".

"Єрьоменко у нас в оренді до літа, а потім маємо право його викупити. Що стосується Асатіані, розмовлятимемо з керівництвом московського "Локомотива". Якщо Сьоміну цей футболіст потрібний, ми його залишимо", - Суркіс.  

"Дня за три, коли уляжуться емоції і Сьомін повернеться з Москви, у нас відбудеться зустріч, на якій обговоримо питання трансферної політики", - підсумував президент "Динамо".

Коментарі ()