Головне

Арагонес: Більшість помилок - моя провина

11.12.2008 09:41 470 0

Головний тренер "Фенербахче" Луїс Арагонес після поразки від київського "Динамо" готовий взяти усю відповідальність за матч на себе.

"На жаль, "Фенербахче" у мало володів м'ячем, ми не змогли створити досить голевих ситуацій і реалізувати їх. Нам треба було більше грати і без м'яча, наприклад, ретельніше відпрацьовувати в обороні", - сказав чемпіон Європи.

"Торік була інша команда й інша ситуація, важко порівнювати виступи. Зараз треба було грати активніше. Торік був більший успіх, але тепер перед нами ще два турніри - чемпіонат Туреччини і Кубок Туреччини, ми прагнутимемо не програти в них жодного матчу", - Арагонес.

"На даний момент я тренер "Фенербахче", тому я думаю про те, як я далі вестиму команду. Тепер мене більше перейматимуть думки про те, як я проводитиму матчі чемпіонату і кубку", - зазначив іспанський фахівець.

"У футбол добре грають ті, хто добре виглядає на полі, а не на папері. Матчі треба оцінювати з точки зору результату. Судячи за результатом - помилки були, а оскільки я тренер, та більшість помилок - моя провина. Я несу максимальну відповідальність", - додав Арагонес.

"Важко було розраховувати на щось більше. Я лише 5-6 місяців працюю в клубі, важко було чекати результат за такий короткий час. Результат може бути через рік-два" - підсумував фахівець.

sports.ru

Коментарі ()