Головне

Cьомін: Давайте визнавати великий успіх українського футболу

11.12.2008 01:16 347 0
Після перемоги (1:0) над "Фенербахче" в останньому турі Ліги чемпіонів головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін зазначив, що його команді для виходу до плей-офф цього турніру не вистачило досвіду.

"Для продовження виступу у Лізі не вистачило досвіду, мікроепізодів, вдачі, об'єктивності суддівства. У Лондоні гравець зупинив м'яч рукою. І в Києві "Арсенал" забив з офсайду. І не вистачило уваги на останніх хвилинах. Той, хто пише, що "Арсенал" грав не основним складом, нехай краще вивчить цей самий склад. Давайте свій футбол хвалити, давайте визнавати великий успіх українського футболу. Спасибі журналістам за Вашу увагу, але хотілося б більше підтримки."

Саму гру Сьомін охарактеризував так: "Матч був дуже складним, тому що "висів" результат - вийдемо ми чи ні в Кубок УЄФА. Ми приділили багато уваги оборонним діям. Дуже багато було проблем з визначенням складу, і велика група гравців не змогла взяти участь у матчі. Але хлопці молодці, показали повну самовіддачу, виконали установку, ми раді і задоволені і закінчуємо рік на гарній ноті. Потрібно підкреслити той факт, що вперше три команди вийшли у весняну частину єврокубків. Поздоровляю "Металіст". Це говорить про силу чемпіонату України", - Сьомін.

www.dynamomania.com

Коментарі ()