Головне

Ковель має приїхати і вибачитися, але за "Карпати" він грати не буде, - Димінський

10.12.2008 15:19 539 0

Ковель має приїхати до Львова і вибачитися перед вболівальниками та командою. Про це заявив почесний президент ФК "Карпати" Петро Димінський, коментуючи подальші кроки клубу щодо "Справи Ковеля".

"Скажу відверто, рішення ФІФА для мене було прогнозованим, адже клуб прискіпливо ставиться до побудови стосунків з футболістами. У "Справі Ковеля", перша для мене і клубу мета, яку переслідуємо. Я у власному кабінеті запропонував Леоніду укласти з "Карпатами" контракт і навіть поліпшити умови в порівнянні з тими, які він мав, адже бачив, що футболіст має потенціал. Тепер же, щоб мені не казали і хто б мене не просив, але Ковель у "Карпатах" ніколи грати не буде".

Також президент додав, що львівський клуб має отримати за футболіста компенсацію, насамперед за моральні збитки, а не матеріальні, повідомляє офіційний сайт "Карпат".

"Між іншим, ситуація з Ковельом показала, що інколи співпраця агента і футболіста може призвести до поганих наслідків. Деякі агенти думають про те, як взяти гроші, а насправді мають піклуватися (як, до речі, і кожен клуб) про те, щоб футболіст прогресував".

Коментарі ()