Головне

Луческу: На другому місці в нашій групі мав бути "Шахтар", а не "Спортінг"

10.12.2008 08:17 222 0

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає перемогу над каталонською "Барселоною" справедливим результатом останнього матчу Ліги чемпіонів для донеччан у цьому сезоні.

"Це важлива перемога для іміджу клубу. Важко виграти в "Барселони", особливо на "Камп Ноу". Хотілося б привітати Гвардіолу, тому як великої різниці між основним складом і тим, який грав сьогодні, не було. Можливо, у цих гравців менше досвіду. Ми вибрали свою тактику, дуже добре організували оборону і, звичайно, спробували використовувати контратаки і швидкі атаки", - сказав румунський фахівець.

"Але не завжди це виходило, а перший гол ми отримали від Сілвіньо - не встигли заблокувати удар, хоча ми це розробляли і думали про це. Плюс вихід сам на сам Брандау... Якщо б він забив, рахунок був би 1:4, і тих напружених останніх хвилин, які виникли, вдалося б уникнути", - додав тренер.

На його думку, "Барселона" грала відмінно. "Але "Шахтар" теж досвідчена команда, у нас теж хороші гравці - нападникі й захисники. Маю сказати, що я приємно здивований грою "Барселони", для нас це дуже важлива перемога, бо з "Барсою" завжди грати важко".

Луческу: "Я радий і думаю, що "Барселона" цілком може стати переможцем Ліги чемпіонів. Але, звичайно, на другому місці в нашій групі мав бути "Шахтар", а не "Спортінг".

За словами румуна, "гірники" ззяли реванш за поразку. "Але у мене досі перед очима перша гра, яка була в Донецьку", наводить слова головного тренер прес-служба ФК "Шахтар".

Коментарі ()