Головне

Екс-гравець "Дніпра" пожалівся, що в Україні упереджене ставлення до росіян...

08.12.2008 22:09 355 0
Російський захисник Андрій Єщенко, від послуг якого відмовився "Дніпро", хоче залишити Україну і повернутися в Росію.  

"Втомився уже від України, хочу додому. Нашим легіонерам тут важко. У чому конкретно, і не поясниш, але упереджене відношення до росіян відчувається. Треба в Росію повертатися. А взагалі в ідеалі мрію коли-небудь в Англію потрапити...", - відзначив російський захисник.

Також Єщенко розповів, чому в нього не вийшло в "Динамо" та "Дніпрі".

"Київ грошей більше всього запропонував, тому "Хімкі" мене туди віддали. Відіграв за "Динамо" півроку на правах оренди, усі матчі провів в основному складі. Улітку було багато пропозицій: "Сатурн" кликав, "Зеніт"... Але я вирішив залишитися в Києві і підписати довгостроковий контракт. Не бачив сенсу щось змінювати, коли і так усе було гарно. Загалом, підписав договір і... відразу перестав попадати до складу, а потім навіть у заявку. Ніхто нічого не пояснював. Через місяць сказали, що є варіант поїхати в оренду в московське "Динамо". Відразу погодився: хотілося грати, до того ж їхав до Сьоміна. Зіграв перший матч, і Юрія Палича відразу забрали. Потім пару разів вийшов в основі і сів на лавку. Звичайна історія: запрошував один тренер, його звільнили, а новому я виявився не потрібний.

Дурна вийшла ситуація. На Україні ж система "осінь-весна", і так вийшло, що я до весни вже за дві команд пограв. Поки сезон не закінчився, я не міг ще раз поміняти команду: правилами заборонено три клуби за один сезон змінювати. Довелося півроку в дублі сидіти, разом з Алієвим там мучилися. Улітку на мене вийшов "Дніпро". Поїхав знову в оренду, спочатку не грав, потім Протасов став регулярно ставити до складу. Я зрадів: "Нарешті, команду знайшов!". Але цією весною знову з обойми вибув. Коли новий чемпіонат почався влітку, Протасов знову став довіряти. А при Безсонову відіграв 10 хвилин проти "Ворскли", після чого він відразу п'ять чоловік у дубль відправив, і мене в тому числі. Причому знову нікому нічого не пояснили. Я узагалі від масажиста дізнався, що тепер у дублі тренуюся!", - заявив 24-річний футболіст в інтерв'ю "Совєтскому спорту".

Коментарі ()