Головне

"Металіст" нав'язує свою гру, - тренер "Олімпіакоса"

04.12.2008 10:56 346 0

"Металіст" - це команда, яка грає з величезним ентузіазмом. Про це сказав на післяматчевій прес-конференції головний тренер "Олімпіакоса" Ернесто Вальверде.

"Металіст" нав'язує свою динамічну гру, футболісти багато пресингують. Також харківський клуб має дуже хорошу лінію захисту. Я вважаю, що у них є великі шанси пройти далі 1/16 фіналу. "Металіст" мене сьогодні вразив. На наші ворота був дуже великий тиск. Ми зробили все, що могли, і я вважаю, що моя команда виглядала гідно".

Також фахівець сподівається, що нічиєї у домашньому матчі з "Гертою" вистачить його команді для виходу у наступний раунд, пише прес-служба "Металіста".

"Ми звичайно намагалися сьогодні виграти, але вистачило одного аута та декілька пасів, що привели до гола. Я - тренер "Олімпіакоса" і я вірю в свою команду. У нас зараз три очки, і я вважаю, що для нас єврокубкова весна продовжиться. "Металіст" і "Галатасарай" проходять далі, а у нас удома гра з берлінською "Гертою", і я сподіваюся, що нам буде досить нічиєю для виходу в 1/16 фіналу".

Коментарі ()