Головне

Гравці "Дніпра" незадоволені суддівством у грі з "Динамо"

01.12.2008 11:09 359 0
Гравці "Дніпра" Андрій Воробей, Максим Калиниченко та Максим Старцев залишилися незадоволені рівнем суддівства у матчі 17 туру з київським "Динамо" (2:1).

"У першому голі, на мою думку, супернику допоміг суддя. Це стосується і призначення штрафного, і його виконання, при якому було дуже багато порушень. Крім того, навіть дрібні свистки Геренди були на користь "Динамо". У Дніпропетровську нам так не допомагають", - заявив після гри Воробей.

"Не збираюся заперечувати закономірність перемоги господарів, але найчастіше в таких важливих іграх долю двобою вирішує суддівський фактор, що і відбулося сьогодні. У зв'язку з цим хотілося б звернути увагу на деякі погрішності в роботі арбітра, які призвели до взяття наших воріт при рахунку 0:0. На наш погляд, Русол не фолив на Мілевському, а при розиграші призначеного за це порушення штрафного динамівці явно збили з ніг Денисова", - таку думку висловив Калинчиенко.

Воротар "Дніпра" Максим Старцев так прокоментував суддівство цього матчу: "Ще в перерві я підійшов до судді і нагадав йому про пристрасть Мілевського до картинних падінь, що привертають увагу арбітрів. У підсумку вийшло, що, хоча про це знає вся Україна, одна людина в найважливіший момент очевидного не помітила. Як не звернув уваги і на чисте порушення на Денисову, що, до речі, переглянув і боковий суддя. Так що після цього не поскаржитися на упереджене відношення до нас?"

За матеріалами "Спорт-Експрес в Україні"

Коментарі ()