Головне

"Таврія" змінює плани на міжсезоння через економічну кризу

01.12.2008 10:09 301 0
За інформацією головного тренера "Таврії" Сергія Пучкова плани команди на міжсезоння змінюються через складну економічну ситуацію.

"У найближчих планах команди відпустка до 8 січня, збір у Криму і після 23 січня виліт до Туреччини, швидше за все на місяць через економічну ситуацію", - сказав Пучков, коментуючи матч із харківським "Металістом".

"Після 20 лютого безпосередньо продовжимо підготовку до першого виїзного матчу з "Ворсклою". У нас будуть зміни, запрошуватимемо футболістів, адже проблеми є у всіх лініях. З Бобалем вже підписали контракт, свої якості бомбардирів він проявив в першій лізі, тепер хай проявляє їх в прем'єр-лізі, надто він був у цій команді".

Крім того, Сергій Пучков вважає програш "Металісту" змістовним футболом:

"Ми хотіли піднести дарунок і собі, і уболівальникам, але безглузда помилка призвела до взяття воріт. Спасибі хлопцям, показали хороший змістовний футбол, здорово зіграли, команда прогресує з кожною грою".

"Бойовий дух був в команді, старалися, влучили у стійку, поперечину, створювали моменти", - наводить слова Пучкова прес-служба "Таврії".

Коментарі ()