Головне

Маркевич збирається підсилювати усі лінії

01.12.2008 09:53 328 0
Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич сподівається у міжсезоння підсилити усі лінії команди. Про це він сказав на прес-конференції після матчу із сімферопольською "Таврією".

"Всі лінії вимагають посилення в міжсезонні", - повідомив тренер бронзового призеру двох останніх сезонів.

На думку тренера, після "Галатасарая" двох днів на відпочинок недостатньо. "Гра була змащена, але, знову-таки, були моменти, і треба було раніше забивати - було б легко грати. Відчувалося, що хлопці нервували за результат, і внаслідок цього гра з нашого боку не дуже виходила. Але результат - є результат. За два дні нам знову грати, і зараз важливо відновити сили".

За словами Маркевича, "Таврія" зіграла непогано: були моменти, самовіддача на рівні. "Можна сказати, що більш-менш рівна гра, проте у нас були трохи більше моментів. Вважаю, що рахунок закономірний".

"До 18-го грудня граємо - як ви знаєте, нас чекає матч з "Бенфікой". Отже, про відпустку думати рано. Зараз повністю перемикаємося на УЄФА: шанси є і їх треба використовувати. Вже потім буде Новий рік, а 9-го їдемо в Емірати", - розповів Маркевич про плани "Металіста".

Також тренер харків'ян поділився думкою про рівень чемпіонату:

"Думаю рівень чемпіонату підвищився цього сезону. Більше команд борються за призи. "Ворскла", донецький "Металург" претендують на медалі - це радує. Внизу турнірної таблиці теж боротьба серйозна. Єдине, хотілося б, щоб були більше глядачів".

"Повірте, ми бачили уболівальників "Галатасарая" - це було просто пекло на все дві години гри. Хотілося б, щоб і у нас були менше ігор при порожніх трибунах, адже футболісти все відчувають", - наводить слова Маркевича прес-служба "Металіста".

Коментарі ()