Головне

Алієв вважає козлом себе, а не арбітра

01.12.2008 09:15 458 0
Півзахисник київського "Динамо" змінив думку про арбітра матчу "Арсенал" - "Динамо" Алена Хамера, якого раніше вважав "козлом". Тепер футболіст, якому загрожує дискваліфікація на 10 матчів, став вважати "козлом" себе. Про це він сказав у коментарі "Сегодня спорт".

"Я не хотів нікого образити, а якщо образив, то прошу вибачення. Взагалі, я це на себе говорив. Найобразливіше, що я підвів команду", - повідомив футболіст.  

"Хочу перепросити за свої слова - вони були сказані на емоціях. У тому моменті хотів швидше виконати штрафний, але все обернулося вилученням", - додав гравець "Динамо".

Алієв: "Через червону картку, яку отримав у Лондоні, я не зможу взяти участь у грі з "Фенербахче", в якій вирішиться доля путівки до 1/16 фіналу Кубка УЄФА".

"Перепрошую перед тренерами і одноклубниками. Так вийшло, що у трьох матчах групового раунду Ліги чемпіонів ми втратили важливі очки у результаті того, що пропускали на останніх хвилинах", - наголосив півзахисник.  

Алієв сподівається, що 10 грудня у Києві подібних помилок вже не буде. "На жаль, все, чим я зможу допомогти команді, це своєю підтримкою на трибунах".

Коментарі ()