Головне

"Динамо" на останніх хвилинах переграє "Дніпро"

30.11.2008 17:30 697 0
"Динамо" на останніх хвилинах переграє "Дніпро"
Останнім часом у київського клубу проблем з "Дніпром" не було. Досить легко вони вже обігрували опонентів у гостях у першому колі чемпіонату.

У цілому, гра дніпропетровців зараз зовсім не вражає вболівальників. Невдала гра в єврокубках, що закінчилася за результатами ігор з "Беллінцоною" повним фіаско, й невиразна гра у національній першості це підтверджують.

"Динамо" виходило на гру після двох невдач - після поразки в принциповому двобої з "Шахтарем", а також після невдачі в Лондоні, яка звела нанівець можливість продовжити виступи у Лізі Чемпіонів.

З перших хвилин матчу "Динамо" позбавило суперників простору для швидких атак й захопило ініціативу. 20 хвилин дніпропетровської команди на полі практично не було видно. У центрі уваги була тільки оборона гостей, яка намагалася впоратися з натиском киян.

На другій хвилині по воротах "Дніпра" вже почав пристрілюватися Ель Каддурі, трохи пізніше Ярмоленко віддавав перспективну передачу на Гіоане, але румуну в цьому епізоді дніпропетровські захисники не дали зіграти.

Через 10 хвилин Єрьоменко двічі пробивав по воротах з лівого кута карного майданчику, однак обидва удари були зовсім не складними для Старцева.

На 28 хвилині класною передачею Мілевський вивів на побачення із Старцевим Ярмоленка. Київський півзахисник зобов'язаний був забивати, хоча напрошувалася передача на самотнього Бангуру. Але в цілому, з того положення, у якому знаходився Ярмоленко він міг сам реалізовувати момент.

На 33 хвилині ворота дніпропетровців міг вразити Гіоане. М'яч після удару півзахисника доторкнувся до поперечини і, полетів за ворота. Через 10 хвилин, ближче до кінця матчу, у черговій затяжній атаці киян Єрьоменко вже у штрафному майданчику пробивав по воротах, але м'яч рикошетом від захисника "поцілував" тільки зовнішню сторону сітки.

Перший тайм закінчився повною ігровою перевагою господарів. "Дніпро", як й очікувалося, нічим себе не проявив.

Другий тайм розпочався знову з атак "Динамо" і вже на 46 хвилині Бангура забив..., але після свистка арбітра, який зафіксував оффсайд. За це нігерійця нагородили "гірчичником". Вже через кілька хвилин після цього епізоду з метрів 20 пробивав Вукоєвіч. Момент був перспективним, але дуже вже невдало приклався по м'ячу хорват - далеко в сторону від воріт.

У гостей в складі дуже активним був Алсідес, але його замінили на 61-й хвилині на не менш активного Давідсона. До середини тайму гра заспокоїлася, гості все частіше стали "проникати" на половину "Динамо". В одному з моментів з досить близької відстані пробивав по воротах Калініченко, але під м'яч кинувся Діакате й ліквідував небезпеку.

На 67-й хвилині до воріт господарів проривався Воробей майже сам на сам, але ціною жовтої картки його зупинив Бетао. На 71-й хвилині Єрьоменко втратив ще один перспективний момент, обіграв захисника вже в штрафному майданчику, але йому не вистачило влучності.

Але через дев'ять хвилин Діакате вдалося зробити те, що не вдалося зробити атакуючій лінії господарів. Після подачі Черната ударом головою київський захисник відкрив рахунок у матчі. У Старцева не було шансів у цьому моменті.

На 89 хвилині Чернат, який провів на полі не більше тридцяти хвилин ще раз відзначився, але цього разу він вже не асистував, а забивав. Румун вийшов на побачення з голкіпером після серії помилок дніпропетровських захисників, обіграв його й пробив по порожніх воротах.

І вже через дві хвилини один гол відіграв Русол. Після подачі з кутового він переграв Богуша. Але на більше "Дніпру" не вистачило часу, тому що буквально після розіграшу м'яча з центру, пролунав свисток арбітра.

"Динамо" - "Дніпро" 2:1 (0:0)  

Голи: Діакате (79), Чернат (89), Русол (90+1)

"Динамо": Богуш, Бетао, Михалик, Діакате, Ель Каддурі, Єрьоменко, Вукоєвіч, Гіоане (Чернат, 58), Ярмоленко (Несмачний, 46), Мілевський, Бангура (Зозуля, 76)

"Дніпро": Старцев, Алсідес (Давідсон, 61), Русол, Лисицький, Денісов, Пашаєв, Холєк, Назаренко, Калініченко (Коноплянка, 83), Ротань, Воробей

Попередження: Вукоєвіч (21), Бангура (48), Бетао (68), Русол (78)  

Коментарі ()