Головне

Андрій П'ятов: "Карпати" сильні командним духом

29.11.2008 11:53 308 0
Голкіпер донецького "Шахтаря" Андрій П'ятов вважає головним козирем львівського клубу командний дух. Про це він сказав у коментарі прес-службі "гірників" напередодні матчу проти "Карпат".

"Карпати" сильні своїм командним духом. Наприклад, з "Львовом" вони програвали з рахунком 2:0, але в результаті перемогли. З донецьким "Металургом" також показали гідну гру. Вважаю, нам потрібно не дати суперникові диктувати свої умови на полі", - наголосив воротар.

"Хлопці почали грати більш організовано і не дозволяють суперникові вільностей. До того ж кожна перемога додає упевненості у власних силах", - додав П'ятов.

На його думку, з кожної помилки потрібно брати лише позитивний досвід. "Без поразок не буває перемог і, я вважаю, ми повинні з наших невдач зробити висновки", - зауважив він.

П'ятов: "Якщо зациклюватися на поразках, то навіщо тоді взагалі грати у футбол? Життя продовжується і треба йти вперед".

За його словами, наприкінці половини сезону "гра начебто пішла, але накопичилася і втома". "А за втомою стоять травми. Головне - піти у відпустку у граному настрої, тоді відпочинок піде лише на користь".

Коментарі ()