Головне

На 50-річчя Ігорю Суркісу презентували 12 картин

24.11.2008 11:17 369 0
У суботу на базі "Динамо" в Конча-Заспі свій 50-річний ювілей святкував президент "Динамо" Ігор Суркіс. Поздоровити його прийшло близько 400 гостей, серед яких Рінат Ахметов, Ігор Коломойський, Олександра Ярославський та Вадим Рабінович, пише "Сєгодня спорт". Вели вечір вечір Ніколай Басков, Таїсія Повалій і "95-квартал".

Команда "Динамо" подарувала президенту 51 червону троянду, а також набір з 11 картин.

"Я їх ще не бачив, але, думаю, сюжет пов'язаний з футболом. Ці картини будуть висіти на найпочеснішому місці в моєму кабінеті", - розповів Суркіс.

За повідомленням видання, на цих картинах зображені футболісти, але безликі - їх "обличчя" у картини можна буде вставити. Картину як подарунок обрав і Рінат Ахметов: "Теж ще не бачив. Але, ви знаєте, Рінат Леонідович погані подарунки не дарує, - сказав іменинник. - Погоджуся з ним: ми супротивники на футбольному полі, але друзі - у житті".

Ігорю Суркісу надіслав вітальну телеграму президент "ФІФА" Зепп Блаттер, брат Григорій традиційно подарував годинник.

Не забув Суркіса-молодшого власник "Мілана" Сільвіо Берлусконі. Він надіслав сувенірну бутсу зі своїм автографом і футболку 80-го номера "россо-нері" Роналдіньо.

"Гуляли до трьох ночі, - зізнався Ігор Суркіс. - Але команда пішла в 23:00, як тільки піднявся Юрій Сьомін. Я так обережно спостерігав за гравцями, ніхто зайвого не дозволяв. Усі розуміють, що ніяке свято не замінить те, що нас очікує в Лондоні".

Коментарі ()