Головне

Кононов: "Розчарований результатом. Задоволений полем"

24.11.2008 10:41 468 0

Головний тренер "Карпат" Олег Кононов після матчу з донецьким "Металургом" виглядав розчарованим і перш за все подякував працівникам стадіону, які за короткий термін підготували поле й очистили його від снігу.

"Сьогодні ми хотіли показати гостроатакувальний футбол, навіть при тому, що погода цього сьогодні не дозволяла. Були у нас моменти. У другому таймі… важко говорити чи був гол, треба дивитися повтор. В останній домашній грі року хотілось би, звісно, перемогти. Тож трохи шкода, що не забили, адже перевага у нас була, особливо в другому таймі. Тому скажу, що певною мірою я розчарований".

Також тренер додав, що його підопічні потихеньку починають показувати ту гру, над якою довго працювали, пише офіційний сайт "Карпат" .

"Не можу сказати, що ми вийшли на пік форми. Швидше, команда зараз починає показувати те, над чим ми працювали, до чого прагнемо. Це не максимум наших можливостей. Тішить, звичайно, те, що в останніх матчах ми почали показувати серйозну гру, про що свідчать наші результати".

Коментарі ()