Головне

Гоменюк у сфері інтересів "Шахтаря", "Металіста" та "Ворскли"

21.11.2008 15:44 291 0
Нападник збірної України і "Таврії" Володимир Гоменюк не приховує інтересу до себе з боку "Шахтаря", "Металіста", "Дніпра", "Ворскли" та двох російських клубів. Про це він розповів у інтерв'ю "Спорт-Экспресс в Украине".

"Приховувати не стану, я потрапив у сферу інтересів "Шахтаря". Цікавилися мною також "Металіст" і "Ворскла", головний тренер якої Микола Павлов про це якось заявляв у пресі", - сказав футболіст.

"Але одна справа - зацікавленість, а зовсім інше, коли переговори набувають офіційного статусу. Отже навряд чи є сенс міркувати на цю тему", - додав він.

За словами Гоменюка, "Дніпро" мав інтерес до нього влітку, проте на той момент президент клубу Сергій Куніцин не мав бажання віддавати гравця.

"Таврія" якраз мала брати участь у Кубку Інтертото, і було б неправильним з його боку продавати лідерів команди", - наголосив нападник.

"Відтоді минуло багато часу, і цілком можливо, що якщо у мене з'явиться серйозна пропозиція, перешкоджати у сімферопольському клубі мені не стануть", - повідомив Гоменюк.  

"Мною цікавляться й два клуби російської прем'єр-ліги. Проте особисто на мене ніхто з їх представників поки не виходив. Передбачаю, що вони були на матчі в Дніпропетровську - подібні ігри скаути і агенти, як правило, не пропускають. Якщо це справді так, то напевно щось корисне для себе їм почерпнути вдалося".

Коментарі ()