Головне

В'ячеслав Грозний залишається у Грозному

18.11.2008 15:31 347 0

Головний тренер "Тереку" В'ячеслав Грозний ухвалив рішення продовжити роботу в чеченській столиці і в наступному сезоні.

"Після матчу з "Шинніком" у нас відбулася зустріч з Рамзаном Кадировим. Голова республіки тепло подякував команді за гру, за характер, за перевиконання завдання на сезон, врешті-решт, і запропонував мені продовжити співпрацю. Не скриватиму, було дуже приємно почути з вуст такої поважаної людини таку втішну характеристику виконаної нами роботи", розповів український фахівець "Чемпіонату".

Крім того, грозний отримав підтвердження зацікавленості президента у подальшому розвитку не тільки першої команди регіону, але і всієї футбольної інфраструктури Чечні.

"Після завершального матчу сезону в Самарі я повернуся до Грозного обговорити деякі організаційні моменти, але, в принципі, уже зараз можна констатувати: я залишаюся в "Тереку". Контракт? Коли спілкуєшся з керівниками такого рівня, папери - це порожня формальність. Я відчуваю довіру і підтримку, і це для мене в даній ситуації найголовніше".

Коментарі ()