Головне

Екс-українець Лугачов уже не хоче грати у "Спартаку"

17.11.2008 17:40 477 0
Півзахисник молодіжного складу московського "Спартака" екс-українець Єгор Лугачов заявив, що найближчим часом сподівається покинути дубль червоно-білих.

"Проситимуся в оренду, для мене більше немає сенсу грати в дублі. Після нового року може вирішитися багато", - каже українець, що прийняв російське громадянство, щоб заграти в основі московського клубу.

"Я запитував у хлопців про ігри в інших командах. У всіх по-різному склалося, хтось грав постійно, а у когось не пішло, як наприклад, у Артема Фоміна у барнаульському "Динамо" - травму отримав і не грав", - додає футболіст.  

На його думку, це досвід гри у "великий, серйозний, дорослий футбол". "А наскільки це людям допомогло, покажуть подальші матчі".

"Звичайно, хочеться проявити себе з кращого боку, але нам не говорять, що на матч приїде головний тренер - про це вже під час матчу взнаєш, коли на трибуну глянеш. Стимул є - адже ти прагнеш у основний склад. Надто, він поки придивляється до гравців команди, і потрібно себе показати з хорошого боку", - цитує Лугачова "Футбол-1960.ру".

Нагадаємо, Лугачов є гравцем молодіжної збірної України. Рішення про це прийняв Юридичний департамент та Відділу зі статусу гравців ФІФА.

Коментарі ()