Головне

Шахтар хоче знати, за що побили його фанів

17.11.2008 17:14 499 0
15 листопада під час матчу молодіжних складів "Шахтаря" і "Динамо" відбулися зіткненні працівників міліції і фанатів донецького "Шахтаря", у результаті низка вболівальників одержала досить серйозні травми, багато хто змушений був звернутися по допомогу до медиків.

Клуб звертається до керівництва донецької міліції з проханням дати оцінку діям співробітників МВС під час матчу дублерів, повідомляє Лігабізнесінформ.

"Наскільки правомірним було використання спецзасобів - гумових кийків і газу? Якщо вболівальники щось порушили, то вони повинні нести покарання, але тільки відповідно до букви закону. У підсумку ж усі ми одержали не торжество справедливості, а безліч потерпілих і абсолютно нікому не потрібне загострення ситуації на трибунах", - говориться в заяві клуба.

"Футбольний клуб "Шахтар" наполегливо вимагає, щоб інцидент був ретельно розслідуваний, щоб йому була дана правова оцінка, а винні понесли адекватне покарання.

"Шахтар" ніколи не давав своїх вболівальників в образу, і надалі буде дотримуватися такого ж принципу", - йдеться в заяві.

Коментарі ()