Головне

"Карпати" заявляють про заангажованість інспектора та делегата ФФУ

17.11.2008 15:15 527 0
Ігор Дедишин, заступник генерального директора ФК "Карпати", заявив про заангажованість інспектора ФФУ на матчі ФК "Львів" - "Карпати" Ярослава Грисьо, делегата ФФУ севастопольця Олексія Челишева та офіцера безпеки ФФУ Володимира Русинка.

Про це Дедишин заявив у своїй публікації "Чому інспектор львівського дербі вболівав за ФК "Львів"?" на сайті "ЗІК".

"Як виявилося, ці доблесні служителі Федерації увесь матч, комфортно розташувавшись у VIP-ложі львівського стадіону "Україна", абсолютно не приховуючи жодних емоцій, відверто і показово вболівали за одну з команд", - пише менеджер "Карпат".

"Настільки показово, що не помітити цього було неможливо. Довелося "милуватися" проявами любові і відданості футбольних побратимів до однієї з команд, що перебували в цей час на полі", - зазначає Дедишин.

На його думку, "люди зі слабкою психікою і неконтрольованими емоціями не повинні обіймати важливі пости в нашому футболі та інспектувати і делегувати такі відповідальні та принципові матчі".

"Невеличкий прояв симпатій з боку інспектора і делегата цілком підсвідомо може передатися й арбітрам", - продовжує функціонер львівського клубу.

"Емоційність" чиновників Дедишин назвав "тяжким трафунком":

"Щодо пана Челишева, то його гіперемоційність, мабуть, викликана таким поняттям, як "за компанію". А от стосовно пана Грися, тут, як кажуть у нас на Галичині, "тяжкий трафунок". Бо пан Ярослав, крім усього іншого, ще й очолює обласну Федерацію футболу, асоційованими членами якої є і ФК "Львів", і ФК "Карпати" в рівній мірі".

"Володимир Русиник зі шкіри ліз, аби продемонструвати свою лояльність до ФК "Львів", - підсумував представник "Карпат".

Коментарі ()