Головне

Анатолій Волобуєв: Відвести одне очко з Дніпропетровська це добре

17.11.2008 11:08 205 0
Анатолій Волобуєв, головний тренер луганської "Зорі", задоволений результатом матчу із дніпропетровським "Дніпром". Про це він повідомив на післяматчевій прес-конференції, пише прес-служба луганського клубу.

"Ми задоволені, що зіграли внічию. Важко було грати останні хвилин п'ятнадцять-двадцять. Відвести одне очко з Дніпропетровська це добре", - сказав Волобуєв.

"Всі хлопці старалися. Наприкінці матчу втомилися - все-таки "Дніпро" атакував. Та це і зрозуміло, адже вони грали удома, а ми грали від оборони", - додав фахівець.

За його словами "Зоря" також мала три моменти. "У першому таймі міг забити Бага, в другому Гомес. Ми пропустили швидкий гол, але добре, що також швидко зуміли відігратися. Виділяти когось не хотілося б", - зазначив тренер.  

"Попереду Бага непогано за м'яч чіплявся, але ми його замінили, бо він хворів, три дні не тренувався і повністю ще не відновився. По суті, команда лише будується, багато нових хлопців. Отже по очку збираємо", - резюмував Анатолій Волобуєв.

Також він прокоментував гру воротаря команди: "Воротар для того і воротар, він повинен виручати. Я б не сказав, що в "Дніпра" було сила-силенна моментів".

Коментарі ()