Головне

Тимощук не продовжує контракт із "Зенітом" через "Баварію"

17.11.2008 09:57 587 0
Півзахисник пітерського "Зеніта" Анатолій Тимощук відмовився подовжувати контракт із клубом через бажання перейти в "Баварію". Про це повідомив радник президента "Зеніта" з трансферної політики Константін Сарсанія.

"Мені особисто Анатолій нічого не говорив, але я знаю його позицію з цього питання. Він схиляється до переїзду в інший клуб. Мені відомо, що їм досить серйозно цікавиться "Баварія", - зазначив менеджер.

"Проте говорити про його перехід доки передчасно, бо Тимощуку необхідно зважено обговорити ситуацію з керівництвом клубу. До того ж до нас має звернутися "Баварія". І тоді вже можна буде серйозно говорити про можливий трансфер", - додав радник.

"Звідки узялася ціна в 15 млн євро? Деякі клуби готові були заплатити такі гроші за нього ще влітку. Нині вона перебуває тому ж рівні", - цитує Сарсанію Eurosport.

За його словами "Зенит" пропонував Тимощуку укласти новий трирічний контракт, але Тимощук сказав, що хотів би перейти в "Баварію". "Втім, повторюся, мюнхенський клуб поки не виходив на нас з відповідною пропозицією".

"У Тимощука чинний контракт з "Зенітом". Тому якщо "Баварія" не звернеться, то гравець просто далі виконуватиме всі умови даної угоди. У нього в контракті є пункт, згідно з яким влітку наступного року Анатолій може покинути команду за певну суму. Але якщо Тимощук хоче піти раніше, то клуб, що бажає придбати його, повинен у будь-якому випадку звернутися до нас. І якщо "Баварія" зробить це, підемо з ними на контракт, вестимемо переговори. Якщо зуміємо домовитися, Анатолій переїде до Німеччини вже взимку, якщо немає - то влітку, на тих умовах, що обумовлені в угоді", - додав Сарсанія. .

Також він вважає, що Тимощук - футболіст, який грає важливу роль в команді. "Його ігрові і людські якості прекрасні. Не хочеться, щоб він покидав клуб. Але у кожного футболіста своє життя і своя кар'єра, він вольний вибирати те, що йому потрібніше і що для нього важливіше на даний момент".

Коментарі ()