Головне

"Карпати" перемогли на досвіді - тренер "Львова"

16.11.2008 10:58 161 0
Сергій Ковалець, головний тренер ФК "Львів", вважає, що "Карпати" перемогли за рахунок досвіду. Про це він повідомив на після матчевій прес-конференції, пише прес-служба "Карпат".

"Знаєте, що старший брат завжди розумніший. В "Карпат" більший досвід ігор в Прем'єр-лізі. В цьому матчі старший брат переграв молодшого. Все ж таки гравці досвідченіші та майстерніші. Перший тайм ми відіграли добре. А далі карпатівський досвід дався взнаки. Будем працювати. Головне - є з ким", - вважає тренер.

"За рахунку 2:0 треба було перебудуватись. Зупинити темп. Добре, що гра всім сподобалась", додав він.

На думку Ковальця, у поразці його команди винна й психологія.

"Карпати" програють і вони більше атакують. Це на рівні тренувань і майстерності. Коли ми грали в Першій лізі, ми вигравали такі матчі. Позначилась підготовка до сезону, якої було замало. Є ще два матчі другого кола. Треба програвати, щоб потім підніматись", - вважає наставник львівського клубу..

Ковалець: "Вже забиваємо, але і пропускаємо. Треба, щоб грали всі ланки, вся команда. Не можуть чотири гравці захищатися, а п'ять атакувати".

"Ми хотіли показати гру і навпаки атакували. Може, варто було закритися і випустити ще одного захисника, але ми зіграли так, як зіграли. Але незгоди загартовують, потрібно аналізувати і рухатись поступово до верху", - наголосив коуч.

Також Ковальцю не сподобались розбори після пропущених м'ячів. "Гравці вирішили з'ясовувати стосунки між собою. Виграє вся команда і програє вся команда. Не можуть один, два, три гравці виграти чи програти матч".

Коментарі ()