Головне

Перемога "Карпат" увійде в історію - Кононов

16.11.2008 10:38 374 0
Олег Кононов, головний тренер "Карпат", вважає, що матч зі "Львовим" увійде в історію. Про це повідомляє прес-служба ФК "Карпати".

"Ми готувалися до матчу, знали, що "Львів" - сильна команда, у них сильний тренер. Ми знали, що цей матч увійде в історію. Тому дуже добре, що ми почали з перемоги. Суперник добре провів перші хвилини, але потім ми знайшли свою гру і нам вдавалися хороші атаки, ми забивали голи - тому я дуже радий", - зазначив тренер.

"Ми готувалися до того, що суперник гратиме агресивно, тому будували гру так, щоб стримати суперника, а потім показувати свою гру", - додав Кононов.

Тренер "Карпат":

"У перерві сказав хлопцям, що все спокійно, потрібно грати в тому ж темпі. Показав зони, де потрібно відкриватись. Потрібно було використати те, що ми награвали на тренуваннях".

Олег Кононов також подякував вболівальникам своєї команди:

З такими вболівальниками, як у "Карпат", соромно виходити на другий тайм і чогось боятися. Всі заразились цією атмосферою. Починаючи від бази до стадіону нас супроводжували вболівальники, і ми дали слово не програти. Ми поважно ставимось до команди ФК "Львів". Якщо так вийшло, що у Львові є дві команди, то це тільки плюс Львівщині і Західній Україні. Подивіться, який матч вийшов, я думаю за ним цікаво було спостерігати.

Коментарі ()