Головне

Луческу готовий працювати у "Шахтарі" до закінчення контракту

13.11.2008 20:57 268 0
Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу спростував інформацію турецьких ЗМІ, що він готується очолити "Галатасарай" вже цієї зими. Також румун заявив, що готовий працювати в донецькому клубі до закінчення контракту. Контракт Луческу з "Шахтарем" закінчується через рік.

"Я вже втомився коментувати подібні чутки. Я ні з ким з цього приводу не контактував, і до мене з подібними пропозиціями не зверталися. В усіх країнах є журналісти, що щось придумують, а потім починаються всілякі полеміки і дискусії. Можливо, у цьому є чийсь інтерес - створити проблеми. Багато журналістів у Туреччині, що не підтримують "Галатасарай", роблять це спеціально, провокують якусь нездорову атмосферу. Просто використовують моє ім'я, знаючи, що я там щось зробив.

У турецькій пресі сьогодні з'явилася моя заява, але вона не відповідає дійсності. Я готовий працювати тут до кінця контракту, а там як буде... Хотілося б, щоб менше розмов виникало на цю тему. Ми з командою потрапили в цю ситуацію, разом і повинні з неї вийти. На нашій стороні нікого немає, є тільки команда, тому ми повинні разом вибиратися", - Луческу.

Коментарі ()