Головне

Перемога затьмарена травмою Романчука - Гусєв

13.11.2008 11:14 518 0
Перемога у матчі ¼ фіналу Кубку України над алчевською "Сталлю" для київського "Динамо" виявилася затьмареною травмою Олександра Романчука. Про це повідомив півзахисник киян Олег Гусєв у коментарі офіційному сайту клубу.

"Перший тайм показав, що ми набагато сильніші, навіть без основних футболістів. Результат був досягнутий у першому таймі, тому у другому ми просто хотіли довести гру до кінця, але все затьмарилося серйозною травмою Сашка Романчука", - сказав футболіст.

На його думку, гра не варта таких жертв і того, щоб так стрибати, намагаючись зіграти у м'яч.

"Травма Романчука надломила команду. Не щодня футболісти отримують такі пошкодження. Тоді всі думали лише про те, як би безболісно довезти Сашка до Києва і зробити все, щоб він скоріше видужав і повернувся", - додав Гусєв, який сам нещодавно відновився після травми.

Також Олег розповів про своє повернення на поле:

"Підсвідомо, напевно, боявся грати після травмі. Але на гру налаштовувався серйозно, все-таки перед цим вже провів два матчі за "дубль".

"Це вже мій третій поєдинок, і можу сказати, що з кожною грою відчуваю себе усе більш впевнено. Хоча готовність назвати стовідсотковою ще не можу", - наголосив Гусєв.

Коментарі ()