Головне

Воронін думає, що він не коштує 5 млн. євро

12.11.2008 11:52 136 0
Андрій Воронін може не повернутися в "Ліверпуль". Форварда збірної України, якого англійський гранд віддав в оренду німецьку "Герту" до наступного літа, берлінський клуб хоче зробити своєю повноправною власністю. Андрій хоч і забив у 13 іграх за "Стару даму" влише три м'ячі в 13 матчах, але кожен гол був переможним.

Менеджер "Герти" Дітер Хенесс уже заявив про намір почати переговори з "Ліверпулем" про викуп контракту українця. Не заперечує проти такого варіанта і сам Воронін: "Якщо "Герта" хоче мене утримати, то ми це можемо влагодити. У Берліні мене влаштовує абсолютно усе. Я готовий, утім, все інше потрібно обговорювати з моїм агентом". Той, у свою чергу, від конкретики вирішив поки утриматися. "Ще рано про щось говорити, - сказав нам Головаш. - Та й "Ліверпуль" поки не готовий щось обговорювати".

Нагадаємо, цим літом "Герта" уже намагалася викупити в "Ліверпуля" Вороніна. "Мерсісайдці" хотіли 5-6 млн. євро. Але в берлінців не вистачило грошей. "Думаю, я коштую трохи менше", - заявив сам нападник, котрий торік перейшов у "Ліверпуль" на правах вільного агента, тобто безкоштовно.

Тим часом Воронін, крім результативності, серйозно затурбувався своєю зовнішністю. "Мені не подобається мій кривій ніс, - поскаржився Андрій, що зламав ніс після падіння на сходинках літака. - Можливо, під час зимової паузи вийде зробити операцію".

"Спорт Сєгодня"

Коментарі ()