Головне

Кримінальні справи проти фанатів "Арсеналу" не порушуватимуть

10.11.2008 18:30 214 0

Підстав для відкриття кримінальної справи проти уболівальників київського "Арсеналу" немає. Газові балончики і "складні" ножі не є холодною зброєю. Про це повідомив начальник ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області Ігор Цікало.

"Огляд транспорту, яким їхали вболівальники "Арсеналу", працівники МВС проводили у присутності водіїв автобуса", – наголосив Ігор Цікало.

Також він повідомив, що в автобусі виявили газові балончики, складні ножі, які не є холодною зброєю.

"Підстав для порушення кримінальної справи нема. Якби, наприклад, кастети вилучили у кишені якогось вболівальника, тоді його можна було б притягнути до кримінальної відповідальності за носіння холодної зброї", – зазначив Ігор Цікало.

Начальник ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області наголосив, що всіх уболівальників у міському управлінні міліції сфотографували, а ввечері відправили за межі області.

"Вони поїхали туди, звідки й приїхали. І під конвоєм їх ніхто не віз", – зауважив Ігор Цікало.

Що стосується громадян Росії, які були серед фанів "Арсеналу", то їх, за словами Ігоря Цікала, разом з іншими уболівальниками відправили до Києва.

"І ніхто не звертався до Посольства Росії. Через те, що їм не дозволили влаштувати у Львові бійку, вигадують різні провокаційні закиди", – зазначив Ігор Цікало.

zik.com.ua

Коментарі ()