Головне

Потрібно перемагати, незважаючи ні на що, - Чернат

10.11.2008 10:32 478 0

Після матчу з ФК "Львів", незважаючи на перемогу, динамівці покидали поле не в найкращому настрої. Відповісти на декілька питань журналістів погодився півзахисник Флорін Чернат:

- Добре, що сьогодні вдалося взяти три очки. Звичайно, нам було важко після гри з "Порту", особливо ми підсіли у психологічному плані. У другому таймі м'яч не тримався у нас взагалі, одним словом, так погано, як після перерви, не грали давно.

- Можна сказати, що "Динамо" було нелегко через силу суперника? ФК "Львів" був налаштований по-особливому?


- Суперник був звичайним, нічим не відрізнявся від інших українських команд. Всі стали позаду в оборону і прагнули діяти на контратаках. У нас же вся команда втомилася, тому перемога далася так важко.

- У "Динамо" почалася низка травм. Як бути далі?


- Це найнеприємніше. Вчора на тренуванні "зламався" Нінкович, сьогодні – Михалик, плюс пошкодження у Шовковського. Це дуже погано. Але у нас є інші футболісти, які замість них гратимуть і показуватимуть все, на що здатні.

- У кубковому матчі проти першолігової "Сталі" можна грати другим складом?


- Не думаю. У кожному матчі ми граємо тільки на перемогу. Кубок України ми повинні виграти у будь-якому випадку.

- Часу для відновлення вистачає?


- А куди нам діватися? Незважаючи на важкий графік, потрібно тільки перемагати.

- Ви зараз нечасто потрапляєте в основний склад. Яким бачите своє майбутнє?


- Мій контракт з "Динамо" діє до літа. Поки залишаюся в цій команді. До зимової перерви ще цілий місяць, так що рано говорити про якісь пропозиції. Також не знаю, чи продовжуватиму контракт з нинішнім клубом.

fcdynamo.kiev.ua

Коментарі ()