Головне

Нам ще далеко до грандів, - Павлов

10.11.2008 08:43 356 0

Микола Павлов ,головний тренер "Ворскли", після матчу з "Чорноморцем" (1:0):

- Потрібно враховувати, що ми знаходимося в Одесі, подзвонив президент, сказав: "Молодці, п'ятдесят відсотків з виїзду ви взяли». Отже тепер ми поїдемо до Донецька грати з "Металургом" собі на втіху. А якщо серйозно, то ми дуже відповідально готувалися до цієї гри, знаючи, що у "Чорноморця" відбулася зміна тренера. Наврядчи тренер, який тільки прийшов, навчить команду за декілька днів по-новому грати, але битися, битися, довести правильність або неправильність рішення керівництва про зміну тренера. Все-таки, тренер повинен розділяти відповідальність за результати разом з командою, футболісти разом з наставником. Те, що відбулося в Одесі, думаю, це негідне для такого міста і команди.

- Яка лінія вашої команди вам сподобалася сьогодні більше?

- Зараз сучасний футбол, всі атакують і обороняються. Я дуже задоволений тим, як команда зіграла в обороні. Як ви знаєте, ми є одними з лідерів по числу матчів на нуль і я бачу в цьому велику заслугу нашого капітана Сергія Долганського, який є жителем Одеси. Мабуть, він хотів порадувати свою сім'ю і вболівальників, які, думаю, залишилися в Одесі.

- Як зміцнюватиметеся, враховуючи завдання попадання в Кубок УЄФА?


- Таке завдання ще ніхто не ставив, якщо ви уважно слухаєте і читаєте інтерв'ю. Завдання озвучує президент, я такого його інтерв'ю ще не читав, ми ще не зустрічалися із цього приводу. Якщо таке завдання стоятиме, то її ще потрібно буде вирішити, а нам далеко до тих грандів, які знаходяться попереду нас. Боротьба ще буде непростою.

chernomorets.odessa.ua

Коментарі ()