Головне

"Зоря" шукає молоді таланти у другій лізі

09.11.2008 18:20 472 0
"Зоря" буде продовжувати шукати молоді таланти у другій лізі. Про це заявив головний тренер луганського клубу Анатолій Волобуєв після матчу із маріупольським "Іллічівцем" коментуючи гру Андрія Грінченка.

"Нам потрібно продовжувати шукати таких футболістів у другій лізі. Цього хлопця ми узяли з Тернополя. У нас ще є низка хлопців із західної зони "А" другої ліги. Ми переглядаємо пару-трійку чоловік", - зазначив тренер.

"Коли з'являються такі гравці, мені на душі стає приємно. Ми довірили йому другу гру. Я хотів його витримати, як витримують молоде вино, й із зими давати йому ігрову практику", - розповів Волобуєв.

За словами наставника "Зорі", у команді дуже багато травмованих гравців і саме тому Грінченку довірили місце у складі. "Дали йому зіграти з донецьким "Шахтарем". Він дуже добре зіграв проти Срни, не загубився, виглядав дуже добре. Ми дуже задоволені", додав Волобуєв.

"Якщо ми знаходимо таких хлопців, то ми не даремно працюємо. Бо легіонери - легіонерами, а однаково потрібно підтягувати своїх гравців. Легіонери добрі, коли вони допомагають. Отже Грінченком я дуже задоволений. Раз він помилився у другому таймі, йому не підказали", - прокоментував тренер гру Грінченка у матчі з "Іллічівцем".  

"Він - сучасний, лівий-правий захисник. Мені хочеться, щоб у нас справа і зліва були захисники, які підключаються в атаку, з хорошою передачею і відмінним здоров'ям.

Я не боюся його зурочити. Він молодий парубок, який грав лише у Тернополі. У нас контракт з ним", - повідомив коуч луганської команди.

Коментарі ()