Головне

У Волобуєва є претензії до Орєхова, проте судив він нормально

09.11.2008 14:43 484 0
Анатолій Волобуєв, головний тренер луганської "Зорі", заявив, що його клуб також має претензії до судді матчу "Зоря" - "Іллічівець" Олега Орєхова. Про це він повідомив під час після матчевої прес-конференції.

"Гравця "Іллічівця" видалили справедливо. Хлопців дуже серйозно налаштувалися, і я думаю, що ми б сьогодні обіграли їх, навіть якщо б вони були у повному складі. Сьогодні нам треба було або померти, або перемогти", - каже Волобуєв.

"У нас теж є претензії - по голу, по не призначеному у другому таймі пенальті за порушення правил у штрафному проти Райчевіча. Ми подивимося, а потім говоритимемо", - наголошує тренер "Зорі".  

"Щоб були менше розмов, треба було сьогодні торбу голів нам забити, щоб не розмовляли. Сьогодні у нас моментів на п'ять  ігор вистачило б. Моя команда повністю переграла "Іллічівець", так що не шукатимемо винних у суддівстві", - заявляє наставник луганчан.  

Волобуєв: "Треба дивитися, як грала команда. Наша команда виконала завдання - отримали вольову перемогу, узяли три очки, показали дуже хороший футбол, який подобається глядачам".

"В принципі, грали "в одну хвіртку". У мене претензії до гравців лише в одному - чому ми мало забили. Розбиратимемося", - додав Волобуєв.   

"Щодо суддівства, то ми на сто відсотків упевнені, що з двох забитих нами голів з офсайда один був точно", - сказав тренер.

Також Анатолій Волобуєв прокоментував ситуацію, коли воротар "Зорі" почав з'ясовувати стосунки із захисником маріупольців і штовхнув його кілька разів:

"Якщо видалятимуть за поштовхи, на полі взагалі нікого не залишиться. А те, що гравець ударив гравця, за це справедлива червона картка. Штовхалися всі. Судив арбітр нормально".

Нагадаємо, що в.о. головного тренера "Іллічівця" Ілля Близнюк зібрався подавати протест на суддівство київського рефері Олега Орєхова.

Коментарі ()