Головне

"Іллічівець" подасть протест на суддівство у матчі із "Зорею"

09.11.2008 14:21 413 0
Маріупольський "Іллічівець" подасть протест на суддівство у матчі із луганською "Зорею". Про це заявив в.о. головного тренера "Іллічівця" Ілля Близнюк на післяматчевій прес-конференції.

"Незрозуміло, з яких причин у нас видаляють гравця, а суддя не бачить момент, коли Гомес за рахунку 1:1 має отримувати другу жовту картку, після чого його відразу ж замінили. А після цього моменту нам відразу ж забивають гол", - сказав Близнюк.

"І мені незрозуміло, чому, суддя стоїть поряд і говорить, що не бачить моменту, коли людина чисто грає у штрафному рукою. Ці моменти мені незрозумілі.

Ілля Близнюк каже, що переглядав ці епізоди: "Там гравець чисто зіграв рукою. Будемо подавати протест".

"Суддя такої кваліфікації ФІФА не має права говорити, що не бачив або знаходився не в тому місці і не має права допускати такі грубі помилки", - наголосив Близнюк.

"Перший гол ми пропустили по ділу. Помилилися в обороні, не розібралися захисники і воротар. Це призвело до голу, тут жодних питань немає. По другому теж, які можуть бути претензії: подача з флангу, чоловік приймає м'яч, вільно завдає удару по воротах", - додав тренер.  

"Хотілося б подякувати хлопцям за самовіддачу, за ті бійцівські якості, які вони проявили. Грати удесятьох півтора тайми дуже важко", - сказав Близнюк.

Нагадаємо, матч "Зоря" - "Іллічівець" судив київський рефері Олег Орєхов.
Коментарі ()